Instructeursopleiding
+31(0)514 602982 
info@ulepanne.nl

TRAININGS activiteiten...  Ulepanne

Voor alle disciplines en alle leeftijden. Lees - klik - boek

Ulepanne

INFO

Overzicht van de opleiding voor instructeurs - alle leeftijden en disciplines

Ulepanne

EXTRA

Extra activiteiten speciaal voor Ulepanne zeilinstructeurs.

Ulepanne

VRAAG

Meest gestelde vragen over kosten, vergoedingen, trainingsprogramma...

Vaarbewijsweekend

VB 1 en 2

10 - 12 febr weekend 2d

Vaarbewijsweekend
Met een schat aan ervaring uit de praktijk van de grote beroepsvaart, pleziervaart én zeilinstructie, geeft Jan een zeer verhelderende voorbereiding op het examen voor het vaarbewijs 1 en 2. Zorg dat je je ingelezen hebt. Na dit weekend is je slagingskans bijna 100%

Vaarbewijsweekend

Zwaardboot

weekends & weken

Jeugdzeilen en Zwaardboot
Het complete trainingsprogramma van begin april tot en met eind oktober. Streep aan wanneer je komt en geef je nu al op!

stafweekend

I4 Kb / Zb

10 - 12 febr weekend 2d

Instructeur 4
Tijdens dit weekend bereiden we het methodiekweekend voor. We nodigen instructeurs uit die met het zogenaamde 'I4' traject beginnen. De voorbereiding doen we in de vorm van informatieoverdracht en training. Je wordt uitgenodigd door de Ulepanne, maar als je het leuk lijkt kun je ook zelf het initiatief nemen!

Methodiekweekend

Methodiek

10 - 12 maart weekend 2d

Methodiekweekend
Begin je volgend seizoen met zeilles geven, dan mag je het methodiekweekend niet missen. We bieden een programma voor jeugdinstructeurs, zwaardboot- en kielbootinstructeurs. We leiden op voor 'I2' (beginnende instructeurs en voor 'I3' (ervaren instructeurs die willen beginnen met begeleiden).

Meivakantie

Kb training

April, mei, oktober
midweken en weekends

Kielboottraining CWO III+
Tijdens deze weken en weekends train je je eigen zeilvaardigheid en raak je zo met de boot vertrouwd dat je het roer gemakkelijk uit handen geeft en je bemanning duidelijke uitleg geeft. Ook als het spannender wordt. Tijdens deze trainingsweken en weekends is er ook gelegenheid een examen te doen.

+31(0)514 602982