Trainingsactiviteiten

TRAIN

instructeursopleiding

INFO

Vragen

VRAAG

Extra activiteiten

EXTRA

Het inschrijfformulier werkt niet. Bel (0514 602982) of mail (info@ulepanne.nl)

Deze trainingsweken en -weekends organiseren we tegelijkertijd met arrangementen voor volwassennen. Jullie zijn op de vermelde dag van aankomst welkom vanaf 20.00 u. Om 21.00 u. starten we met het programma.

Op de dag van vertrek nemen we om 16.30 u. afscheid van elkaar.Voor de volledigheid: We bieden op de dag van vertrek dus GEEN nider aan.

Kies een andere trainingsactiviteit

Klik op de maand om opties te kiezen. Je kunt je in een keer voor alle activiteiten aanmelden!

 • 26 - 28 mrt weekend 12
 • 1 - 5 apr paasweekend 13
 • 9 - 11 apr weekend 14
 • 16 - 18 apr weekend 15
 • 18 - 23 apr midweek 16
  23 - 25 apr weekend 16
 • 25 - 30 apr midweek 17
  30 apr - 2 mei weekend 17

Trainen in april

Hoe werkt het?

Tijdens alle bovenstaande arrangementen organiseren we een training op de kielboot. Polyvalk of Keus 22, voor volwassenen. Daar kun jij ook op inschrijven!

En er is nog meer mogelijk: Wanneer je afspreekt samen met andere jeugdinstructeurs, om te trainen op de Vago of de Keus 22, kunnen we speciaal voor jullie een zwaardboot of jeugdtraining opzetten. Je moet je dan met een groepje van minimaal vier personen inschrijven.

Corona en trainen - PER 3 maart 2021

Voor iedereen tot en met 26 jaar bieden we de trainingsweekends aan zoals ze op de planning staan. Buitensporten mag zonder anderhalve meter afstand. Wel gelden er - helaas - een aantal nare beperkingen. Die moeten we voor lief nemen:

 • Bij aankomst op vrijdagavond vragen we je om een eenvoudige zelftest te doen. Het werkt zonder registratie
 • We mogen geen groepsverblijf aanbieden. Buiten het samen trainen en sporten zijn er GEEN groepsactiviteiten
 • We mogen NIET samen eten. We zetten de maaltijden klaar om op te halen.
 • Ontbijt en diner zetten we klaar in een van de accommodaties
 • Alle mededelingen over het programma en de organisatie doen we buiten
 • Na het ontbijt gaan we meteen het water op. Na het diner organiseren we een leuk buitenspel.
 • Voor iedereen is er een eigen kamer met eigen sanitair. Er is GEEN centraal sanitair. Je moet je kamer zelf goed schoonhouden en voor vertrek heel goed schoonmaken! Maak je deel uit van een huishouden, dan kun (moet) je een kamer delen.
 • We maken een rooster voor het klaarzetten van ontbijt, thee, diner en het doen van de afwas.
 • Omdat iedereen een eigen kamer heeft met eigen wc en douche, vragen we van iedereen de kamer voor vertrek HEEL goed schoon te maken.

Informatie over de zelftest

Wij willen (bijna) zeker weten dat je geen gevaar voor besmetting bent. Daarom vragen we je bij aankomst een zelftest te doen. Dit is een niet belastende speeksel test die je zelf kunt uitvoeren. Na een kwartier geeft de test resultaat. Wij slaan de gegevens niet op en delen ze met niemand. Wel kun je de pech hebben dat je onverhoopt positief test. In dat geval kun je NIET aan het weekend deelnemen. Je kunt WEL overnachten. Wij gaan ervan uit dat je zelf vervoer naar huis regelt. Wanneer je dit spannend vindt, kunnen we je ook de test via de post toesturen. In dat geval graag testen voor vertrek en een foto van jezelf, samen met de testuitslag en het serienummer van de test in beeld toesturen via email.

Informatie over eindschoonmaak

Voor een relatief kleine groep moeten we (bijna) alle kamers en al het beschikbare sanitair inzetten. Het is organisatorisch en financieel onmogelijk om alles na jullie vertrek schoon te maken. Wij kunnen de training alleen maar door laten gaan wanneer jullie zelf de kamer en het sanitair zo grondig schoonmaken, dat we deze zonder mankeren aan de volgende deelnemer kunnen uitgeven.

Informatie over de maaltijden

De ulepanne koopt de ingrediënten voor het ontbijt in. Wij verdelen de ontbijtspullen over de keukens van het Voorhuis en van de Boerderij. Wij vragen jullie hulp bij de organisatie. Iedere dag zijn er twee mensen nodig voor het samenstellen van ontbijtmandjes. Voor iedere keuken een. Zelfde geldt ook voor het uitserveren van het diner. In verband met dieeten zetten we ontbijt en diner op naam klaar in de boerderij. Iedereen kan daar zelf de maaltijden ophalen.

Meitraining

Zet deze week nu al vast in je angenda! Wij clusteren alle jeugdtrainingsmogelijkheden, om te garanderen dat de trainingsgroep zo groot mogelijk is. Tijdens deze week organiseren we CWO IV examens en zoeken we ook samenwerking met andere zeilscholen. Je kunt trainen op de Vago en op de Keus 22.

 • 3 - 7 mei midweek 18 Trainen op de Vago
 • 3 - 7 mei midweek 18 Trainen op de Keus 22
 • 18 - 20 juni weekend 24
  4 - 10 juni week 27

Programma

Vrijdagavond

Kennismaking en toelichting van het programma. Hoe zetten we de training en begeleiding op?

Zaterdag

Uitzetten van oefenbaantjes. Controleer of je baantje klopt door hem zelf te zeilen. Oefenen met varen met motorbootjes en Heen&Weerwolf. Sleepjes.

Zondag

Onder begeleiding verzorgen van zeillessen

 • 17 tm 22 okt midweek 42
  24 tm 29 okt midweek 43

Zeilen voor gevorderden

Dit is dé gelegenheid om vijf dagen fanatiek te trainen voor CWO III in Kielboot of Zwaardboot.

CWO IV training

Tijdens de herfst kun je alle dagen trainen en sluiten we - indien op niveau - af met een examen CWO IV.

Prijs en service

We bieden de instructeurstraining aan voor € 70,00. per dag. Dat is inclusief verblijf, maaltijden boot en instructie. De 'praktijktraining zeilles geven' is gratis.

Wij gaan ervan uit dat je zelf beddengoed (slaapzak + kussensloop) meebrengt. Wanneer je beddengoed van de Ulepanne gebruikt, rekenen wij daarvoor een meerprijs van € 9,00

Instructeurs die al lesgaven

Gaf je al les bij de Ulepanne, dan bieden wij de training aan tegen gereduceerd tarief. Bel of mail voor de voorwaarden.

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl