Niet gevonden wat je zoekt?
Bel  +31(0)514 602982 
Mail info@ulepanne.nl

Ontvang je geen e-mailbericht direct na het verzenden, bel 0514 602982 of probeer een andere browser.

Weekend| programma

Vrijdagavond

21.00 u. Ontvangst met koffie, thee en Fries suikerbrood.
21.45 u. Kennismakingsrond - uitleg opzet van de week
22.00 u. Muziek aan en voor de liefhebbers: schiemannen. Het leggen van knopen en steken in touw.

Zaterdag

08.00 u. Ontbijt - gelegenheid tot maken lunchpakket
09.00 u. Zeilen
12.30 u. Pauze
13.30 u. Zeilen
17.00 u. Terug bij de Ulepanne
18.00 u. Diner
20.00 u. Koffie/thee
20.15 u. Aanbod theorie

Zondag

08.00 u. Ontbijt - gelegenheid tot maken lunchpakket
09.00 u. Zeilen
12.30 u. Pauze
13.30 u. Zeilen
16.30 u. Terug bij de Ulepanne
17.00 u. vertrek
LET OP: op zondag serveren wij GEEN diner

Terug naar overzicht

4 dagen

Aankomst 

Vertrek 

Deze persoonsprijzen zijn op basis van maximaal 3 deelnemers per boot.

Kamer in Peppels

Sanitair op de kamer


Minicamping

1 en 2 persoons kamer

Sanitair op de gangElders

*)Deze opties kun je uitsluitend als koppel of als groepje boeken.

Polyvalk of Keus 22

Voor beide boottypes kun je individueel inschrijven. De prijs is gelijk. De Polyvalk is de nummer 1 bij verhuurders en zeilscholen. Met de Keus 22 is een duidelijk sportievere boot.

De korting bij 4 personen per boot geldt uitsluitend wanneer je met vier personen inschrijft. Bovendien vaar je dan met dit team gedurende het hele arrangement samen in dezelfde boot.

Fox 22

Zeer populaire kleine kajuitboot. Als je toch van plan bent om op kajuitboten te gaan zeilen, dan kun je het zeilen ook daar het beste op leren. Je kunt je hier alleen samen met anderen die ook op deze boot willen leren zeilen, voor opgeven.

Maximaal twee deelnemers

Deze mogelijkheid kunnen we alleen aanbieden wanneer je je met twee personen voor deze optie opgeeft.

Boot en bemanning

De meeste mensen geven zich op voor zeilles op de Valk. Wil je les op de Keus, dan kan het voorkomen dat we andere deelnemers moeten vragen met je mee te zeilen. We kunnen uitsluitend harde garantie geven voor je bootvoorkeur, wanneer je je samen met een of twee anderen opgeeft.
Bel 0514 - 602982 wanneer je voorkeur uitgaat naar individuele inschrijving op de Fox. Dit zit niet in het standaard aanbod.

Polyvalk
Polyvalk

Keus 22
Keus 22
fox
Fox

Meerprijs is gerekend per persoon.

*) Schrijf in met een groep van vier personen.

**) Schrijf in met een groep van drie personen.

***) Schrijf in met twee personen.

Extra optie Testzeiler

Aanvinken als je meedoet.

Helaas kunnen we deze optie dit jaar niet aanbieden

Zeilpakken

Goede zeilpakken zijn bij ons te huur.

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.


Alle genoemde prijzen zijn per persoon

Hoe werkt het?

De CONTACTPERSOON krijgt direct na verzending de bevestiging via de e-mail. De factuur met een betalingslink volgt later op het e-mailadres van de contactpersoon. Kom je met meer personen die allemaal zelf betalen, vul dan het formulier steeds opnieuw in en noteer steeds bij 'CONTACTPERSOON' de deelnemer die de bevestiging moet krijgen. Vul je ook de gegevens bij 'DEELNEMER 1' in?

  • AANKOMST EN VERTREK zijn ingevuld. Zoek je een ander arrangement? Ga dan terug naar overzicht. Bieden wij niet wat je wenst? Bel of stuur een e-mailbericht.
  • VERBLIJF Kom je alleen? Kies dan een '1 persoonskamer', 'Kant-en-klaar-tent' of 'eigen tent'. Meerpersoons kamers kun je uitsluitend met twee of meer personen reserveren.
  • BOOT Momenteel kun je niet reserveren voor maximaal vier deelnemers. Standaard rekenen wij de meerprijs van het zeilen met maximaal drie deelnemers.
  • ALLEEN OF MET 2 OF MEER? Kom je met meer personen en kies je voor dezelfde kamer en boot? Vul dan de persoonlijke gegevens van de andere deelnemers onder die van jouwzelf in.
  • E-MAILADRESSEN Wij sturen de bevestigingsmail UITSLUITEND naar het e-mailadres van de contactpersoon.
  • CWO ZEILDIPLOMA'S De Commissie WatersportOpleidingen geeft de landelijk erkende zeildiploma's uit. Wij kunnen uitsluitend vorderingen en diploma's in dit CWO systeem verwerken. De identificatie loopt via je geboortedatum, -plaats en een persoonlijk e-mailadres. Ontbreekt een van de drie elementen bij de inschrijving, dan kunnen wij geen gegevens kwijt in het CWO systeem.

Persoonlijke gegevens

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Op het e-mailadres van de CONTACTPERSOON ontvang je NU een bevestiging van je reservering. Bel +31(0)514 602982 wanneer je niets ontvangt. Je reservering is zonder tegenbericht DEFINITIEF. Wij verwerken je reservering handmatig en sturen je via hetzelfde e-mailadres een factuur met betaallink.+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl