Trainingsactiviteiten

TRAIN

instructeursopleiding

INFO

Vragen

VRAAG

Extra activiteiten

EXTRA

I2 Afgerond? Kom doortrainen voor I3

Instructeurs die vorig jaar al lesgaven, kunnen zeer voordelig trainen. Deze trainingsweken en -weekends lopen parallel aan de arrangementen voor volwassenen. Kruis hieronder aan voor welke weken of weekends je je opgeeft.

De deelnemers arriveren om 21.00 u. Als instructeur ben je van harte welkom om 20.00 u. Wij zetten je dan in voor de ontvangst van de deelnemers.

Kies een andere trainingsactiviteit

 • 2022

 • 25 - 27 mrt weekend 12
 • 1 - 3 apr weekend 13
 • 8 - 10 apr weekend 14
 • 14 - 18 apr paasweekend 15
 • 22 - 24 apr weekend 16
 • 24 - 29 apr midweek 17
  29 apr - 1 mei weekend 17
 • 1 - 6 mei midweek 18
  6 - 8 mei weekend 18
 • 3 - 8 juli midweek 27

Boot en instructie

Je vaart met maximaal twee andere aspirant instructeurs op een Polyvalk, Keus 22 of Fox. Een trainer kan twee boten aansturen.

We trainen op typische vaardigheden voor het CWO IV examen, maar ruimen nadrukkelijk ook tijd in voor het passeren van bruggen en het verkennen van de omgeving.

Je moet er niet verbaasd over zijn dat we naar verhouding veel tijd besteden aan het trainen van basismanoeuvres: oploeven, afvallen, overstaggaan en gijpen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt moet je niet trainen tot je het 'blind' kunt, je moet juist trainen op zoveel moeglijk waarnemen. Alles wat jij leert zien, horen, ruiken en voelen, kun je jouw deelnemers ook weer meegeven. Dit is het belangrijkste deel van de training.

Prijs en service

Je traint tegen (zeer) gereduceerd tarief. Je kunt uitsluitend van de voordelige trainingsmogelijkheid gebruik maken wanneer je vorig jaar lesgaf. Iedere lesdag geeft je recht op een trainingsdag tegen dit gereduceerde tarief.

We zetten de 4 tot 6 persoons kamers van Kubus of Boerderij in. Kamers in de Peppels of 1 persoons kamers zijn duurder.

Wij gaan ervan uit dat je zelf beddengoed (slaapzak + kussensloop) meebrengt. Wanneer je beddengoed van de Ulepanne gebruikt, rekenen wij daarvoor een meerprijs van € 9,00

Wij verwachten dat je meehelpt bij het dekken van de tafels, uitserveren van de maatijden, afruimen en afwassen.

Nieuw bij ons?

Ben je nieuw, of kom je om te trainen voor i2, schrijf je dan in via deze pagina: I2 opleiding - volwassenen.

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl