Trainingsactiviteiten

TRAIN

instructeursopleiding

INFO

Vragen

VRAAG

Extra activiteiten

EXTRA

Het inschrijfformulier werkt niet. Bel (0514 602982) of mail (info@ulepanne.nl)

Deze trainingsweken en -weekends lopen parallel aan de arrangementen voor volwassenen. Kruis hieronder aan voor welke weken of weekends je je opgeeft.

De deelnemers arriveren om 21.00 u. Als instructeur en als instructeur in opleiding ben je van harte welkom om 20.00 u. Wij zetten je dan in voor de ontvangst van de deelnemers.

Het vertrek is om 16.30 u. Dus voor het diner

Corona en trainen - PER 3 maart 2021

We bieden de trainingen aan onder de volgende speciale condities:

 • Bij aankomst op vrijdagavond vragen we je om een eenvoudige zelftest te doen. Het werkt zonder registratie
 • We mogen geen groepsverblijf aanbieden. Buiten het samen trainen en sporten zijn er GEEN groepsactiviteiten
 • We mogen NIET samen eten. We zetten de maaltijden klaar om op te halen.
 • Ontbijt en diner zetten we klaar in een van de accommodaties
 • Alle mededelingen over het programma en de organisatie doen we buiten
 • Na het ontbijt gaan we meteen het water op.
 • Voor iedereen is er een eigen kamer met eigen sanitair. Er is GEEN centraal sanitair. Je moet je kamer zelf goed schoonhouden en voor vertrek heel goed schoonmaken! Maak je deel uit van een huishouden, dan kun (moet) je een kamer delen.
 • We maken een rooster voor het klaarzetten van ontbijt, thee, diner en het doen van de afwas.
 • Omdat iedereen een eigen kamer heeft met eigen wc en douche, vragen we van iedereen de kamer voor vertrek HEEL goed schoon te maken.

Informatie over de zelftest

Wij willen (bijna) zeker weten dat je geen gevaar voor besmetting bent. Daarom vragen we je bij aankomst een zelftest te doen. Dit is een niet belastende speeksel test die je zelf kunt uitvoeren. Na een kwartier geeft de test resultaat. Wij slaan de gegevens niet op en delen ze met niemand. Wel kun je de pech hebben dat je onverhoopt positief test. In dat geval kun je NIET aan het weekend deelnemen. Je kunt WEL overnachten. Wij gaan ervan uit dat je zelf vervoer naar huis regelt. Wanneer je dit spannend vindt, kunnen we je ook de test via de post toesturen. In dat geval graag testen voor vertrek en een foto van jezelf, samen met de testuitslag en het serienummer van de test in beeld toesturen via email.

Informatie over eindschoonmaak

Voor een relatief kleine groep moeten we (bijna) alle kamers en al het beschikbare sanitair inzetten. Het is organisatorisch en financieel onmogelijk om alles na jullie vertrek schoon te maken. Wij kunnen de training alleen maar door laten gaan wanneer jullie zelf de kamer en het sanitair zo grondig schoonmaken, dat we deze zonder mankeren aan de volgende deelnemer kunnen uitgeven.

Informatie over de maaltijden

De ulepanne koopt de ingrediënten voor het ontbijt in. Wij verdelen de ontbijtspullen over de keukens van het Voorhuis en van de Boerderij. Wij vragen jullie hulp bij de organisatie. Iedere dag zijn er twee mensen nodig voor het samenstellen van ontbijtmandjes. Voor iedere keuken een. Zelfde geldt ook voor het uitserveren van het diner. In verband met dieeten zetten we ontbijt en diner op naam klaar in de boerderij. Iedereen kan daar zelf de maaltijden ophalen.

Kies een andere trainingsactiviteit

 • 2021

 • 26 - 28 mrt weekend 12
 • 1 - 5 apr paasweekend 13
 • 9 - 11 apr weekend 14
 • 16 - 18 apr weekend 15
 • 23 - 25 apr weekend 16
 • 25 - 30 apr midweek 17
  30 apr - 2 mei weekend 17
  2 - 7 mei midweek 18
 • 7 - 9 mei midweek 18

Boot en instructie

Je vaart met maximaal twee andere aspirant instructeurs op een Polyvalk, Keus 22 of Fox. Een trainer kan twee boten aansturen.

We trainen op typische vaardigheden voor het CWO IV examen, maar ruimen nadrukkelijk ook tijd in voor het passeren van bruggen en het verkennen van de omgeving.

Je moet er niet verbaasd over zijn dat we naar verhouding veel tijd besteden aan het trainen van basismanoeuvres: oploeven, afvallen, overstaggaan en gijpen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt moet je niet trainen tot je het 'blind' kunt, je moet juist trainen op zoveel moeglijk waarnemen. Alles wat jij leert zien, horen, ruiken en voelen, kun je jouw deelnemers ook weer meegeven. Dit is het belangrijkste deel van de training.

Prijs en service

We bieden de hele instructeurstraining aan voor € 485,00. Kun je slechts een paar dagen, dan kost het € 70,00. per dag. Dat is inclusief verblijf, maaltijden boot en instructie.

We zetten de 4 tot 6 persoons kamers van Kubus of Boerderij in. Kamers in de Peppels of 1 persoons kamers zijn duurder.

Wij gaan ervan uit dat je zelf beddengoed (slaapzak + kussensloop) meebrengt. Wanneer je beddengoed van de Ulepanne gebruikt, rekenen wij daarvoor een meerprijs van € 9,00

Instructeurs die al lesgaven

Gaf je al les bij de Ulepanne, dan bieden wij de training aan tegen gereduceerd tarief. Bel of mail voor de voorwaarden.

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl