Niet gevonden wat je zoekt?
Bel  +31(0)514 602982 
Mail info@ulepanne.nl

agenda

zeil
AGENDA

boten

zeil
BOTEN

boten

gestelde
VRAGEN

Ulepanne

situatie
SCHETS

Let op: op 1 februaris pasten wij onze prijzen voor 2021 aan.

Deze zeilweek begint om 13.00 u. Instructeurs heten jullie welkom. Zij wijzen de slaapkamer en voor ieder gezinslid is er een zwemvest. Reserveerde jullie zeilpakken of wetsuits, dan delen we die ook uit.

Je maakt kennis met de andere gezinnen. De ouders gaan in de Valk het water op en de kinderen delen we sin samen met de kinderen uit de jeugdweek. Die komen op hetzelfde tijdstip aan.

Voor de kinderen die in de Optimist zeilen is handig om thuis alvast een tas met een set droge kleren in te pakken, voor mee aan boord. Kinderen in de Optimist hebben geen wetsuit aan, maar een gewoon zeil- of regenpak. Als ze in het water vallen is het prettig om droge kleren aan te kunnen doen.

Zaterdagochtend nemen we om 11.00 u. weer afscheid van elkaar.

Terug naar zoek en boek

Aankomst 

Vertrek 

Intern, all-in

De standaardzeilarrangementen zijn all-in. Dus inclusief verblijf, maaltijden, boot en instructie. Vanzelfsprekend reserveren we voor ieder gezin een eigen kamer.

Peppels

Comfortabele kamers met boxspringbedden. Sanitair op de kamer. De kamers staan los van de groepsaccommodaties, maar wel op hetzelfde terrein.

Camping

Op onze minicamping kun je een shelter opzetten. Je kunt dan meedoen aan het volledig verzorgde zeilarrangement.

Extern met of zonder diner

Je kunt ook meezeilen 'met de groep' en elders verblijven. Kies dan voor de optie inclusief diner. Dan kun je 's avonds aanschuiven bij de theorie. Dat is voor de kinderen ook het leukste

Prijs

De prijs is afhankelijk van de keuze voor de kamer. Deze prijs is voor de ouders gebaseerd op zeilles in de Polyvalk met maximaal vier deelnemers. De instructeur vaart mee aan boord. Voor de kinderen geld de prijs bij het zeilen in de Optimist (1 mansboot) en Laser Pico (2 mansboot). Voor zeilen op de Fox, de Laser Vago of de RS Feva, rekenen wij een meerprijs. Ook de garantie om met minder dan het standaard aantal deelnemers aan boord te zitten, is duurder. De prijs van een zeilpak en/of wetsuit is niet inbegrepen. Ook de annuleringsverzekering is een extra

Kamer in Peppels


Minicamping

Kamer in Boerderij


Elders inclusief diner

Polyvalk of Keus 22

De Polyvalk is de nummer 1 bij verhuurders en zeilscholen. Met de Keus 22 is een duidelijk sportievere boot.

Valk of Keus 22 - Maximaal 2 deelnemers

Kies voor de optie 'max 2p' wanneer je met niet meer dan twee deelnemers wilt zeilen. Meerprijs: € 165,00 per persoon.

Deze mogelijkheid kunnen we alleen aanbieden wanneer je je met twee personen voor deze optie opgeeft.

Fox 22 - Maximaal 2 deelnemers

Populaire kleine kajuitboot, zeer geschikt voor het toeren door Friesland. Je kunt uitslutiend voor deze optie kiezen wanneer je dat samen met iemand anders afspreekt.

Meerprijs zeilen op de Fox met maximaal 2 personen: € 240,00 per persoon.

Optimist (1 mans jeugdzeilen)

Met de Optimist varen ook de jongste kinderen meteen weg. Leeftijdindicatie: 8 tot 12 jaar

Laser Pico (2 mans jeugdzeilen)

De Pico is het meest geschikt voor de zwaardere en langere kinderen. Leeftijdindicatie: 11 tot 13 jaar

RS Feva (2 mans zwaardboot)

De RS Feva is een goed vervolg op de Laser Pico. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar, mits lang en zwaar genoeg. Met de gennaker gaat het allemaal sneller en kunnen er nieuwe dingen worden geleerd. Meerprijs RS Vefa: € 20,00 per persoon.

Laser Pico (1 mans zwaardboot)

Als eenmans zwaardboot is de Laser Pico geschikt voor de oudere kinderen. Vanaf 15 jaar. Je moet er zwaar genoeg voor zijn. De Laser Pico is met name geschikt voor CWO I en II. Wil je verder, kijk dan naar de Laser Vago. Meerprijs Pico eenmans: € 20,00 per persoon.

Laser Vago (2 mans zwaardboot)

Deze boot is absoluut ongeschikt voor beginners, maar een leuke uitdaging voor de oudere (minimaal 15 jaar) en meer ervaren zeilers. Ook een goede opstap voor de instructeurstraining! Meerprijs Laser Vago: € 20,00 per persoon.

Zeilpak of wetsuit

Zeil je in de Optimist, de Polyvalk, Keus 22 of Fox, dan is een goed regenpak in principe goed genoeg. Wij hebben ook echte zeilpakken te huur. Die zijn steviger en beter waterdicht. Voor het zeilen op de Laser Pico, RS Vefa en Laser Vago kun je niet zonder een wetsuit. Let op: De huur van het zeilpak is NIET bij de prijs inbegrepen. Prijs huur zeilpak of wetsuit: € 26,00 per persoon.

Let op: net als vorig jaar varen volwassenen in de Polyvalk en de Keus 22 met maximaal drie deelnemers en een instructeur. Voor die boten kun je dus niet de standaardoptie met maximaal vier deelnemers kiezen. We berekenen een meerprijs voor maximaal drie deelnemers.

Noteer per gezinslid de voornaam, selecteer het boottype en reserveer een zeilpak/wetsuit. Noteer verderop persoonlijke gegevens als geboortedatum en -plaats, zeilervaring en dieetwensen. Het huren van een zeilpak of wetsuit kost € 26

Annuleringsverzekering

Bij annulering gelden de regels van de Hiswa Zeilschoolvoorwaarden. Je kunt bij ons een annuleringsverzekering afsluiten.


Contactpersoon

Is het arrangement een cadeau, schrijf je in met een aantal mensen voor wie jij als contactpersoon optreed, of is degene die wil zeilen niet in de gelegenheid de reservering te doen? Laat dan hier je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter.

Wij zijn een CWO erkende zeilschool en zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Die kun je hier downloaden als pdf-bestand

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.Hiswa Zeilschool Voorwaarden


En VERZEND

Binnen 24 uur ontvang je via de mail een bevestiging. Bel +31(0)514 602982 voor een onmiddelijke toezending van de bevestiging.+31(0)514 602982 | info@ulepanne.nl