Staf, instructeurs, samenwerkingsverbanden.

Even voorstellen - wie zijn wij...contactSTAF

De Ûlepanne draait op de inzet van een aantal vaste stafleden, zeilinstructeurs en oproepkrachten. Hier stelt de vaste staf zich aan je voor:Itie

Kennismaken

Itie

Itie

Via Peter kwam ik met het zeilen in aanraking. Naast het werk bij de Ulepanne heb ik jarenlang lesgegeven aan een middelbare school. Sinds 2008 werk ik fulltime bij de Ulepanne. Daar ben ik verantwoordelijk voor de planning, de coördinatie en de administratie.

Hoofd planning verkoop en administratie

Ik houd de ontwikkeling op het gebied van social media bij en beheer de facebookpagina, de twitterberichten en de Google-add campagnes. Peter en ik wonen naast de zeilschool en zijn permanent bereikbaar. De laatste jaren is het zeilen er bij ingeschoten, maar toen de kinderen nog klein waren trok ik er zo af en toe met hen met een Valk op uit.
Bij mij moet je zijn met vragen over je inschrijving, de beschikbaarheid, planning en betalingen. Door mijn ervaring als docent aan een middelbare school, weet ik in een oogwenk welke deelnemers we in huis hebben en op welke bijzonderheden we moeten letten. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van onze deelnemers. Maar niet alles is mogelijk. Heb je vragen, of wensen over aanbod dat niet in ons programma staat, bel mij dan. Gewoon op het nummer van de Ulepanne: +31(0)514 602982."

hans

Kennismaken

Hans

Hans

Hoi, Ik ben Hans Keegstra. Ik zeil al mijn hele leven, onder andere bij diverse zeilverenigingen. Tijdens mijn opleiding CIOS watersport, deed ik veel ervaring op bij diverse zeilscholen, waaronder de Ulepanne...


Hoofdinstructeur verantwoordelijk voor het zeilkamp


Ik doe de instructeursplanning, de training, opleiding en begeleiding van zeilinstructeurs. Tijdens de zomervakanties ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de zeilkampen. Niet alleen het zeiltechnische deel, maar ook het kamptechnische: De spelactiviteiten, of alle kinderen goed tot hun recht komen enzovoort.
Zeilen doe ik zelf het liefst in de eenmans zwaardboot en ik heb nog steeds een zwak voor platbodems. Verder vind ik het leuk om mensen in beweging te krijgen door sport en spelactiviteiten te organiseren of te begeleiden.
Tijdens de zeilweken ben ik de hoofdinstructeur. Met alle vragen over de boot- en kamerindeling, de maaltijden, het zeilen en de avondprogramma's kun je bij mij terecht. Ik zit dagelijks bij het instructeursoverleg en ken de deelnemers bij naam. Informatie over eventuele bijzonderheden van de deelnemers komt bij mij terecht. Ik zorg ervoor dat de instructeurs en de keuken goed worden geïnstrueerd en ik controleer of er echt iets mee gebeurt. Je kunt mij bereiken via het nummer van de Ulepanne: +31(0)514 602982."

Peter

Kennismaken

Peter

Peter

Peter Keus. Ik ben opgegroeid met boten, zeilen en mensen die gek zijn van zeilen. Mijn ouders startten de Ulepanne in 1974 en ik deed meteen mee. Vrij snel na het afronden van de lerarenopleiding - waar ik Itie leerde kennen - besloot ik te werken aan de zeilschool...


Opleider verantwoordelijk voor zeilprogramma

Ik bemoei mij met de instructeursopleiding, onderhoud aan boten en accommodaties en de marketing. Een van de leukste aspecten in dit werk vind ik het contact met onze zeilers. Ik vaar regelmatig mee en maak van de gelegenheid gebruik om zo af en toe een uurtje het water op te gaan. Itie en ik hebben twee studerende kinderen.
Voor alle mogelijke vragen over zeilen, boten, cursussen en trainingen kun je bij mij terecht. Ik kan je adviseren over welk boottype voor jou het meest geschikt is. Ik ben direct betrokken bij onze manier van zeilles geven, ken de nuances tussen doelen, theorieën en de praktijk. Ik vind het leuk om te leren over zeilen, zeilles geven, samenwerken en prestaties leveren en beoordelen. Je kunt mij bereiken via het nummer van de Ulepanne: +31(0)514 602982"

Jinne

Kennismaken

Anny

Jinne

Jinne Boonstra. Een man met twee Passies: koken en zeilen!Kok

Als tiener nam ik regelmatig deel aan zeilkampen. Ik kwam dan dolenthousiast op zondagavond thuis. Reden voor mijn ouders een klein open zeilbootje voor mij te kopen. Met dat bootje heb ik de meeste plassen, vaarten en meren van ons mooie Friesland bevaren!
Omdat het koken mij ook in het bloed zit, lag de combinatie varen en koken voor de hand. Zo heb ik met mijn zeebenen menige cruise op de grote rivieren en op het IJsselmeer gecaterd.
Na vele omzwervingen heb ik uiteindelijk bij zeilschool De Ûlepanne aangelegd. En dat is wat ik noem: ‘de mooiste baan tot nu toe’.