Acties, bijzonderheden en nieuws. Facebook en film.

Lees, kijk - meld... route

FILM

Gewoon een verzameling filmpjes die de afgelopen jaren op Youtube zijn gezet. Recent en al van jaren geleden. Kielboot, zwaardboot, jeugd en volwassenen, momentopnamen en geregisseerd. Alles door elkaar.

Jeugdweek

Jeugdweek 2015

Leuke compilatie van een jeugdweek, met beelden van spellen, varen in de Optimist, Pico, RS Feva en Laser Vago.

Jeugdweek 2014

Jeugdweek 2014

Een beeld op de lessen vanuit een Optimist

Volwassenen

Kielbootzeilen 2009

De polyvalk is de meest polulaire lesboot in Nederland. Ook de Fox bouwde een goede reputatie op. Beide zetten we in voor de zeilarrangementen voor volwassenen.

Samen de beste

Ulepanne BB-cup 15-10-'14

Wat doen Ulepanne instructeurs in de winter? Nou, bijvoorbeeld wedstrijdzeilen. We delen kennis, ervaring en handigheid om er met z'n allen beter van te leren zeilen.

Toerzeilen

23 - 25 juni weekend 2017 2d
14 - 16 juli weekend 2017 2d

Lange tochten - recht door zee. We varen de tonnen van het Slotermeer voorbij en komen op plekken die tijdens een normale cursus niet haalbaar zijn. Doorzeilen, plezier aan boord en genieten van de omgeving. We varen met de Polyvalk

Keus 22

31 mrt - 2 april weekend 2d
7 - 9 april weekend 2d
21 - 23 april weekend 2d

Boot testen met veel wind op het Slotermeer. Spectaculair.

Jeugd 8 - 11 jaar

30 sept - 2 okt terugkomwknd 2d

Speciaal voor iedereen die eerder is geweest. Ook een prima gelegenheid om introduces mee te nemen.

A day 2

Zaterdag 21 mei 2016

Dagtocht vanuit de Ulepanne. 's Ochtends vroeg beginnen. Luts, Slotermeer, Slotervaart, Sloten, Brandemeer, Grote Brekken, Lemmer, IJsselmeer, Staveren, de Morra, de Fluessen, Heegermeer, Woudsender Rakken, Woudsend, de Ee, Slotermeer, Luts en weer teurg in Balk. Ulepanne.

A day

Maandag 16 mei 2016

Een dagje op het Slotermeer. Luts uit, onder tuig, gennaker erbij, beetje planeren, nog een beetje planeren en daarna met weinig wind aanleggen aan de oever in de Slotervaart.

Gijp

Zondag 27 maart 2016

Het is nog vroeg in het seizoen. Stevige wind op het Slotermeer, camera aan de giek, ruimschootse koersen met de gen erbij.

Pinksterweekend

Pinksteren

2 - 5 juni weekend 3d 2017

Net als het Hemelvaartweekend is het Pinksterweekend dé start van het zeilseizoen. Gezellig druk op het water. Reken op een groep van meer dan 20 deelnemers.FACEBOOK

Watersportcentrum de Ulepanne Facebooksite.