Instructeursopleiding
+31(0)514 602982 
info@ulepanne.nl

TRAININGS activiteiten...  Ulepanne

Voor alle disciplines en alle leeftijden. Lees - klik - boek

Vaarbewijsweekend

Vaarbewijs

5 - 7 febr weekend 2d

Vaarbewijs 1&2 weekend
Met een schat aan ervaring uit de praktijk van de grote beroepsvaart, pleziervaart én zeilinstructie, geeft Jan een zeer verhelderende voorbereiding op het examen voor het vaarbewijs 1 en 2. Zorg dat je je ingelezen hebt. Na dit weekend is je slagingskans bijna 100%

Vaarbewijsweekend

Zwaardboot

weekends & weken

Jeugdzeilen en Zwaardboot
Het complete trainingsprogramma van begin april tot en met eind oktober. Streep aan wanneer je komt en geef je nu al op!

stafweekend

I4 Kb / Zb

5 - 7 febr weekend 2d

Instructeur 4
Tijdens dit weekend bereiden we je voor op je rol als leercoach voor instructeurs. Daarvoor moet je je I-3 opleiding achter de rug hebben en al de nodige ervaring hebben opgedaan met het begeleiden van nieuwe instructeurs. Wat leer je en waarvoor kunnen we je inzetten?

Methodiekweekend

Methodiek Kielboot

5 - 7 maart weekend 2d

Methodiekweekend
Dit weekend is speciaal voor beginnende en gevorderde kielbootinstructeurs. De enige gelegenheid dit jaar! Geef je NU op! We leiden op voor 'I2' (beginnende instructeurs en voor 'I3' (ervaren instructeurs die willen beginnen met begeleiden).Meivakantie

Kb training

April, mei, oktober
midweken en weekends

Kielboottraining CWO III+
Tijdens deze weken en weekends train je je eigen zeilvaardigheid en raak je zo met de boot vertrouwd dat je het roer gemakkelijk uit handen geeft en je bemanning duidelijke uitleg geeft. Ook als het spannender wordt. Tijdens deze trainingsweken en weekends is er ook gelegenheid een examen te doen.

Vaarbewijsweekend

i2 Opleiding

De complete opleiding

Klaar om les te geven!
Om goed van start te gaan als beginnende instructeur maakten we een totaaloverzicht van de hele opleiding. Een prijs en een duidelijk programma. Er zijn een aantal weekends die iedereen moet doen en er is veel gelegenheid tot trainen!

JeugdMethodiek

Maar dan Anders

8 - 10 mei weekend 2d


Training! maar Dan anDers
Inspirerend weekend speciaal voor ALLE jeugdinstructeurs. We leiden op voor 'I2' (beginnende instructeurs) en voor 'I3' (ervaren instructeurs die willen beginnen met begeleiden). We trainen op het water en op de kant.

Zeilles geven

Zeilles geven

Opleiding CWO I2 en I3 instructeur

Leer jouw deelnemers vanaf het begin onafhankelijk te maken van de instructeur.
Deze 148 pagina's dikke handleiding bij het zeilles geven is ook bij ons te koop. Prijs € 15,00.