Wij denken mee en informeren je over ons product.

Bel, mail - of kom langs... route

CONTACTGEGEVENS

Zeilschool 'de Ulepanne'
Tsjamkedykje 1
8561 HA Balk
+31(0)514 602982
info@ulepanne.nl
www.ulepanne.nlANTWOORDFORMULIER

Het antwoordformulier werkt niet. Bel (0514 602982) of mail (info@ulepanne.nl)

Contactpersoon

Informeer mij over:

Zeilschool

Jachtverhuur

Accommodaties

Werk

Uitschrijven uit administratie / mailing
ULEPANNE & AVG

Eigen administratie, overheden, organisaties, zoekmachines en social media

AVG

Wij verzamelen persoonlijke gegevens en wensen van onze klanten, gasten, werknemers en vrijwilligers. De gegevens waarnaar we vragen bij aanmelding, hebben we nodig voor het maken van ons product.

Daarnaast vragen andere organisaties ons gegevens over onze gasten, werknemers en vrijwilligers te administreren en toegankelijk te maken voor de services die zij bieden.

Wij proberen de juiste informatie bij de juiste functie te krijgen. Hieronder informeren wij je meer in detail.


Aangesloten bij de CWO

De Ulepanne is CWO erkend. De Commissie Watersport Opleidingen geeft zeildiploma's uit en controleert of de aangesloten zeilscholen voldoen aan de gestelde eisen.

Wanneer je zeilles wilt geven bij de Ulepanne, ga je er automatisch mee akkoord dat wij je naam, geboortedatum en -plaats, doorgeven aan de CWO. De Ulepanne heeft geen directe invloed op de administratie van de CWO.

Van alle andere relaties worden geen gegevens gedeeld met de CWO.

CWO-logo

Lid van de Hiswa

Wij zijn lid van de Hiswa. Door in te schrijven ga je akkoord met de 'Hiswa algemene voorwaarden voor zeilscholen'. Hiswa Zeilschool Voorwaarden

Wanneer je bij ons een zeilboot reserveert, ga je akkoord met de 'Hiswa Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen'. Op verzoek sturen wij je deze toe. De boten worden uitgegeven na ondertekening van een bootcontrole- en inventarislijst. Zwemvesten zijn inclusief.

Met de Hiswa delen wij geen gegevens van onze relaties.

Hiswa zeilschoolvoorwaarden in pdf.

Nachtregister

De gemeente verplicht ons tot het bijhouden van een actueel nachtregister waarop de persoonlijke gegevens staan van alle mensen die bij ons in huis zijn.

Toeristenbelasting

De toeristenbelasting wordt per persoon afgedragen en de administratie daarvan moet ten alle tijde ter inzage liggen van de gemeente.

Financiƫle administratie

De financiƫle administratie moet 7 jaar bewaard blijven. En daarmee dus ook de koppeling aan de personen die betalingen deden of waaraan betalingen werden gedaan.

Arbo

De ulepanne heeft een contract met een Arbodienst. Daar worden persoonlijke gegevens van werknemers mee gedeeld.

Accountant

De hele administratie wordt in volstgrekte openheid en op basis van verrtrouwen, gedeeld met onze accountant.

Zoekmachines

Enkele pagina's op onze site zijn voorzien van code voor Google Analytics. Het is voor ons ondoenlijk om te controleren hoe Google omgaat met de waarnemingen die zij op basis van deze code doen en de analyses die zij daarop maken.

Social Media

Wij maken gebruik van Facebook en Whatsapp. Ook daarvoor geldt dat het voor ons niet mogelijk is te controleren wat Facebook doet met de gegevens van aan ons bedrijf gelieerde activiteiten. Wij hebben geen regie over foto en film die via Youtube, WhatsApp, Instagram enzovoort worden verspreid.

Bigdata

De telefoon werkt via Voice over IP. Alle telefoonnummers worden automatisch geregistreerd door de provider. Wij vertrouwen zondermeer op de profesionaliteit van de provider inzake de AVG.

Boekingssysteem

De reservering van boten en accommodaties gebeurt via een externe partij. De reserveringsgegevens en de persoonlijke gegevens zijn door deze externe partij in te lezen. Dat is noodzakelijk omdat er anders bij fouten niet accuraat genoeg gehandeld kan worden. Wij vertrouwen voor 100% op de kwaliteit van de serviceverlener in deze.

Zeilschoolinschrijving

Inschrijving op een zeilarrangement via de website, gebeurt met een e-mailscript dat versleuteld naar ons toe wordt gestuurd via de hostingpartij van onze website. Daarna verwerken we de inschrijving in een lokale database.

Vorderingenstaten

Dagelijks bespreken instructeurs de leerervaringen van deelnemers. Onder andere voor het maken van een nieuwe bootindeling. De ervaringen worden genoteerd op zogenaamde vorderingenstaten die de deelnemers aan het eind van het arrangement meekrijgen.

Scheepsraad

Tijdens de scheepsraad voor of na het ontbijt en na het diner, worden er aantekeningen gemaakt. Deze aanttekeningen verzamelen we in een logboek om beslissingen later uit terug te kunnen vinden en om beleid mee te kunnen maken.

Foto en film

Tijdens ieder arrangement worden er foto's en filmpjes gemaakt. Die worden eenvoudig gedeeld met anderen. Wij horen graag van te voren of daar bezwaar tegen is. Het is voor ons vrijwel ondoenlijk handhavend tegen bezwaar op te treden en vragen van degene die bezwaar heeft dit ook zelf kenbaar te maken. Wij zijn altijd bereid om te bemiddelen voor iemand die erop staat dat bepaalde opname's worden gewist of anderszins worden verwijderd.

Dieetwensen

Dieetwensen delen we met de kok en met degenen die de maaltijden uitserveren. De lijstjes zijn door het keukenpersoneel in te zien.

Bijzonderheden

Bijzonderheden of wensen worden gedeeld met de mensen die dat aangaan. Dat kunnen personeelsleden, instructeurs of andere deelnemers zijn, afhankelijk van de toedracht.

Geschiedenis

In principe gooien we geen informatie weg. Mensen waarderen het dat wij bijhouden welke diploma's er in het verleden zijn behaald en waarderen het ook dat we terug kunnen vinden wanneer ze in het verleden eerder bij ons hebben gezeild.

Wij delen deze gegevens met niemand.

Marketing en mailings

Wij gebruiken de adresgegevens uitsluitend voor eigen mailings. We maken geen gebruik van externe e-mail mailingdienstverleners. Wanneer je aangeeft geen prijs te stellen op mailings, verwijderen we je adresgegevens. Na een nieuwe boeking is het mogelijk dat je opnieuw op een mailinglijst verschijnt.